Kuiers-Logo-Wit-Horizontaal

PORTFOLIO

Benieuwd naar ons werk? Bekijk hieronder het meest recente werk in ons portfolio!

De werkzaamheden van Bouwbedrijf Kuiers lopen uiteen van dakrenovaties en timmerwerken tot complete nieuwbouwwoningen.

Bouwbedrijf Kuiers heeft jarenlange ervaring en goede contacten met gekwalificeerde en betrouwbare partijen. Daarom zijn wij jouw partner voor iedere verbouwing in, om en aan jouw woning!

Klik op het vergrootglas om de foto te vergroten. Om meer te bekijken klik je op de button met het link-symbool.

Renovatie
Wij renoveren onder andere winkel- en bedrijfspanden en woonhuizen. Wij brengen ze terug naar de originele staat of geven ze een goede opfrisbeurt. Dat doen we snel, goed en betaalbaar. 

Verbouw
Door de jaren heen kunnen je woonwensen veranderen. Wellicht heb je meer ruimte nodig nodig, door gezinsuitbreiding bijvoorbeeld. Verhuizen is een optie, maar uiteraard is een verbouwing ook mogelijk. Zo blijf je in je vertrouwde omgeving en pas je je woonomgeving aan je eigen wensen aan. Bouwbedrijf Kuiers adviseert en denkt mee over hoe dit het beste te realiseren is. Binnenkort woon je nog fijner in je huis!

Onderhoud
Gebouwen hebben onderhoud nodig en moeten na verloop van tijd gerenoveerd worden. Om overbodig hoge kosten te voorkomen, is tijdig onderhoud plegen belangrijk.

Nieuwbouw
Bij Bouwbedrijf Kuiers kan je terecht voor alle soorten nieuwbouw. Voorbeelden hiervan zijn een schuurwoning, energie neutrale woning of een mooie vrijstaande woning met garage. Wij werken nauw samen met architecten en onderaannemers. Hierbij zijn samenwerking, continu overleg en nauw contact belangrijke factoren.